Destacados

Falla Bisbe Jaume Pérez-Lluis Oliag: Inauguració nou casal «El Cabàs‏»

La nostra falla ha inaugurat el seu nou casal ab més comoditats i més amplaria per a poder desenrollar nostra activitat en germanor. A partir de hui, ens podeu trobar en el Carrer Lluïs Oliag, 21 baix de Valéncia.

El nou casal El Cabàs, conta ab una sala de 250 m2 que servirá per als dies de falles, actes oficials i atres activitats que al llarg de l’any tre previstes nostra comissió. A banda del saló gran, noves oficines, un servici de bar més complet, almagassems més amples i una moderna image completen l’oferta del nou casal, que serà el punt d’encontre de tots els membres de la comissió.

Com dada curiosa, hem creat el nostre particular passeig de la fama, a on els fallers han pogut deixar la seua emprenta per a l’història, gravant el seu nom en el piso de fusta del saló gran.

Obrim una nova etapa en el si de nostra falla, en un esforç per part de tots i totes els fallers i falleres, així com els colaboradors de nostra falla. Hui possem el punt i a part en les obres de millora de nostre nou casal, perque en un futur acavarem de formaliçar el proyecte de nostre llar faller.

Vos convidem a que en els pròxims actes que celebrem en nostre casal, vingau a comprovar esta obra d’ilusió que hem creat des de la Falla Bisbe Jaume Pérez i Lluïs Oliag.

Atentament

Àrea de Comunicació

DSC_0007

DSC_0019

DSC_0012

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter