Destacados

LA NIT D’ABANS DE LA PRESELECCIÓ…‏

La Falla Tres Forques-Cuenca-Pérez Galdós nos informa de su presentación de bocetos.

Qué millor manera de templar els nervis que passant una nit divertida i saludable, al casal de la Falla Tres Forques- Conca- Pérez Galdós. Sopar un bocata totalment mediterrani, fruïr del calor faller… i de l’atre, i presenciar un acte molt divertit i original que hem preparat per a donar la eixida a la recta final de l’eixercici de la crisis.

A les 23 hores (hora fallera), després del sopar presentarem els nostres proyectes fallers, on la guinda la posen els audiovisuals que a algú li faran posar caretes. Presentarem als nostres artistes als assistents i firmarem els contractes de les falles.

Se pot demanar molt mes, inclús una tilita pels nervis… ara be, per a la nit d’abans de la Preselecció, vos assegure que es el millor que podeu fer: gojar el DIVENDRES 17 DE SETEMBRE de la PRESENTACIÓ DE PROYECTES DE LES FORQUES 2011.

Vos esperem, no falteu
Enrique Vicente Almero Zanón
Secretari

TFTimes- La web
www.fallatresforques.com

comisiones_201091212423_780

comisiones_201091212423_425


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter