Destacados

PRESENTACIÓN DE BOCETOS Y FIRMA DE CONTRATOS DE LA FALLA NOU BARRI DE BENICARLÓ

Nou Barri de Benicarló ha presentado los bocetos de las fallas que plantarán en 2011. La ilusión de los falleros es grande ya que cuentan con un proyecto totalmente nuevo del artista Juan Lluch para la fallita infantil, y con Vicente Martínez, uno de los mejores artistas en la actualidad, para la falla mayor.

Desde la Falla Nou Barri nos informan de este evento:

Com no podía ser d’una altra manera, en un Soparet al nostre Casal i per començar el «curs faller» els amics de la Falla Nou Barri ens reunirem per donar a conèixer a la Comissió de la Falla les que serán les nostres Falles del proper any 2011.Es una gran alegría per a la Comissió podre contar un any més amb Juan LLuch com artiste infantil i Vicent Martínez com artiste per a la falla gran,artistes que intentarán agradar i segur que ho aconsegueixen un any més amb els projectes «Western a Benicarló»  i «La rebel.lió dels Contes». L’acte també serví per presentar la nova web de la Falla a tots els assistents,i en definitiva per tornar a reunir-mos tots després de l’Estiu i pasar una bon rato tots junts.

.

Firma de contratos con los artistas Juan Lluch y Vicente Martínez:

DSCN4406

Los delegados de la falla descubren los bocetos:

DSCN4408

Cuadro de honor 2010-2011 de la Falla Nou Barri:

DSCN4429

Foto de familia de los cargos de la falla:

DSCN4430

FALLA GRANDE

ARTISTA: VICENTE MARTÍNEZ

LEMA: WESTERN A BENICARLÓ

nuevo-1

FALLA INFANTIL

ARTISTA: JUAN LLUCH

LEMA: LA REBEL-LIÓ DELS CONTES

color2011

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter