Destacados

SEMANA CULTURAL FALLA HIERROS

El próximo viernes 1 de octubre comienza la semana cultural de la Falla Hierros-Juan Bautista Perales con la presentación de los bocetos de Agustín Torralba y José Acebes. También tendrá lugar un concurso fotográfico y de monólogos, abiertos a cualquier persona que quiera participar.

La Falla Hierros nos informa de los detalles:

Com podeu vore tenim un Consurs de Fotografíes, de lema faller, en la qual qualsevol persona siga de Valencia o de la provincia, pot enviar la seua fotografía al nostre correu o bé personar-se en el Casal sito al carrer «Maderas» 3-5 de la ciutat de València, amb una fotografía de 20 x 25, amb motiu faller, (no volem fotografíes de cares de persones, o fotos d’una persona, més bé motius fallers) i amb la condició de guanyar un premi i si es l’afortunat ser el autor de la fotografía de la portada del llibret 2011, que és en definitiva el premi gros d’este concurs.
Podem telefonar al numero 666 699 802, per a poder lliurar les fotografiés o presentar-se al casal. el termini de lliurament de fotografíes acaba el 30 de Setembre.
També volem persones que vullguem guanyar-se 60€ per contar un monòleg, pero no volem profesionals, sino gent normal i corrent que tinga gràcia i saber estar dins d’un escenari, si eres la persona indicada, apunta’t  abans de 30 de Setembre, manan’s un mail a la direcció cultura_fallahierros@hotmail.com o bé cridan’s al telèfon 666 699 802, i pregunta per Jose delegat de Cultura. Necesitem monologuistes.
Que com comproveu és lafesta del día 2 d’Octubre amb el concurs de monologuistes, previament haurem sopat, pagant-se cada cual el seu sopar i beguda i una entrada per a vore el concurs de 1€.
Sense res més i esperant promptes respostes vos esperem.

Semana Cultural Triptico.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter