Destacados

PRESENTACIÓ D’ESBOSSOS FALLA LES FORQUES‏

Estimats amics:
El divendres 17 de Setembre a les 23 hores (després de sopar) celebrem el ya clàssic acte de la presentació dels esbossos que la falla Les Forques, plantará el próxim mes de març a la nostra plaça.

Any rere any vos presentem un acte més especial, en més calitat i sempre, sempre molt divertit, en el que contarem amb la pressència dels nostres artistes fallers, de molts convidats i on després del acte en si, se procedirá a la firma dels contractes oficials de les nostres falles.

Si voleu passar calor, del faller i de l’atre, no dubteu en passar-vos pel nostre casal, al Carrer de Cuenca, 77 eixe divendres 17 de Setembre, sopeu en nosatres i fruïu d’el primer acte d’eixa recta final que supon la presentació dels esbossos per al 2011.

No falteu.
esbossos20112
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter