Destacados

Les falles de Torrent obrin una era digital amb la presentació de la seua web i d’una nova imatge corporativa

fallesdetorrent.com naix com una eina informativa i útil, on a més de seguir la informació fallera de la ciutat, les comissions podran descarregar bases de concursos i documentació.

Junta Local Fallera està en tu és el nou slogan que va acompanyat del rediseny del tradicional escut i de la creació d’una imatge corporativa per a la difusió de la festa.

Torrent, 16/06/2010 – Junta Local Fallera de Torrent entra en una nova era digital amb la presentació de la seua pàgina web i de la seua nova imatge corporativa. En l’actual societat de la informació les webs d’informació fallera són molt visitades i Junta Local necessitava d’esta eina comunicativa, en la qual els internautes podran rebre informació escrita i audiovisual sobre els actes fallers de Junta i de les 28 comissions de la ciutat, però al seu torn servirà d’eina per a les secretaries de les falles, ja que des de la mateixa web podran descarregar documents per a desenvolupar el funcionament administratiu de la festa.

La festivitat de les falles, entesa com complex sistemes de relacions socials i econòmiques, no queda al marge i també es nodreix dels fluxos comunicatius globalitzats que l’envolten, per això enceta esta web amb un acte al que van assistir el regidor de falles, Miguel Monterde; membres de la corporació municipal; el vicepresident primer de Junta Local, Pasqual Piles i les Falleres Majors de Torrent, Cristina García i María Fernández; acompanyades per les seues Corts d’Honor. El regidor de Falles ha volgut agrair l’esforç desinteressat dels membres de Junta Local i ha volgut donar-li l’enhorabona pel seu treball, a pesar de contar amb pocs recursos. “Estic molt orgullós amb el resultat. Sou una gran família i no vull ni imaginar el que aconseguiríeu amb més mitjos. Tot arribarà pel bé de les falles de Torrent, perquè estes festes es mereixen el millor”- va manifestar Monterde.

En el desenvolupament de l’acte es va explicar el funcionament de la web així com les seues seccions: El menú de la pàgina inclou portada, comissions, història, hemeroteca, imatges, JLF i contacte, sent este site l’únic on poder trobar imatges de totes les Falleres Majors i Corts de la història, així com totes les fotos de falles municipals, etc.

El contingut de la pàgina és global, accessible i directe, on les 28 comissions tenen un espai per a indicar les seues curiositats, així com el seu plànol de localització i punt de contacte.

Junta Local està en tu

Amb este slogan la Junta pretén mostrar el seu doble vessant, d’una banda apel·lar al sentiment faller, ja que Junta Local Fallera de Torrent està formada per tots (està en tu) i per un altre fa referència a la proximitat dels seus membres (està al teu costat).

Esta idea s’ha acompanyat d’una nova imatge corporativa creada per ell dissenyador torrentí Eugenio Simó, qui ha redisenyat el tradicional escut de la Torre i la senyera amb línies més simples, fresques i juvenils. D’altra banda, s’ha creat, per primer a vegada en la història, una imatge de marca “Falles de Torrent” per a utilitzar com carta de presentació i que servisca com model per a la difusió de la festa.

Adreça web: http://www.fallesdetorrent.com

Dossier de Información sobre la web:

Dossier web JLF 2011

webjlf

webjlf2

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter