Destacados

GRAN AFLUÈNCIA A LA PRESENTACIÓ DEL «CENDRA Nº9»

I es que ya van 9 i a més del equip de Cendra (ya sabeu, Manolo, Hernan, Angel, Ampa, Juanjo, Salva i encara que estava «de cor» Pedro), la quantitat de personal boig per este món del monument es veia a l’ambient.

Gran representació del món de les falles com ara artistes fallers (cas Corredera que estava al meu costat, autor de la portada de la revista), Quino Puig (no cal presentacions…), presidents de comissions, mitjos de comunicació, representació institucional de diversos municipis com ara la Regidora de Festes a Paterna, Elena Martínez o els regidors de l’Ajuntament de Valencia, Pilar Calabuig, Paco Carsí i el president de Junta Central Fallera, Félix Crespo i com no, malalts de falles del cap i casal i les Juntes Locals Falleres.

No comente ningú més per tal que no s’enfaden… si me n’oblide… Tornant a esta presentació feta on habitualment, en la sala La Muralla, obrigué foc Emili Someño en un dels seus temes en directe, la Dansà i finalisaria a més la vesprada en el mega-conegut Cucanyes.

Aixina donà començament a l’explicació de l’obra Hernan Mir junt en Manolo Sanchis, traguent a poc a poc els budells a un exemplar «buscat en ganes de fer-ho». Després de videos, algun que atre moment informàtic i com no, desvelar qui «arruixa als fallers», finalisava l’acte pràcticament, en un intent d’ensenyar-nos la facilitat d’us del TOTFALLES.

Vos deixe unes fotografies de l’acte, que parlen per elles mateixes. Un abraç.

[nggallery id=633]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter