Destacados

Perquè llums de baix consum en la il·luminació de falles?

Hui dimecres 21 d’abril, a les 20:30 h., al Jardí Botànic de la Universitat de València. C/ Quart, 80 podràs resoldre la pregunta o almenys, sentir el raonament dels components de la taula redona: Per què llums de baix consum a la il·luminació dels carrers per part de les comissions falleres?
Intervindran:

Carola Libertad Andreu de l’empresa d’il·luminació Just

Carlos Gabaldón del servici de canvi climàtic de l’Ajuntament de València

Rosa Laparra de Divina Pastora, patrocinadora del premi “Parotet de Cresol”

Moncho Cebriá, vicepresident de la falla Cuba – Puerto Rico, responsable de l’àrea d’il·luminació de la comissió guanyadora del premi “Parotet de cresol”.

Moderat per Lorenzo Ferrer de la falla “Borrull – Dr Peset Cervera”.


En l’acte es farà entrega dels guardons als participants de la primera edició del premi Parotet de Cresol, que intenta impulsar que les comissions falleres utilitzen il·luminació de baix consum a les seues demarcacions, primer pel cost econòmic que suposa i segon per la reducció que comporta pel medi ambient. El primer premi es a càrrec de Mª Àngels Ramón Llín, regidora de l’Ajuntament de València i del segon al cinqué serà entregat per Divina Pastora seguros. Tots els participants tindràn un parotet de cresol, fet pel taller de Juane Cortell per la seua participació.


http://parotetdecresol.wordpress.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter