Destacados

FEDE CONTRERAS I JOSE LUIS PLATERO, RENOVEN EN ELS LLEONS-POETA MAS I ROS

Després del bon treball realitzat per els nostres dos prestigiosos artistes, la comissió de Els Lleons-Poeta Mas i Ros, torna a confiar en Federico Contreras Huguet i Jose Luis Platero Cosí per a la construcció de les falles que es plantarán en març de 2011.

La comissió d’Algirós ha confirmat la renovació de FEDE CONTRERAS per a la falla gran, un artiste amb el que mantenen una bona sintonía, i del que están molt satisfets amb el treball realitzat amb l’obra “Será per amor?”,  que va plantar en 2010 a la secció 5ª B. I no es per a menys, ja que obtingué el PRIMER premi, per segon any consecutiu (“Una falla a colp de revólver”, PRIMER. Premi de la secció 6ª A en 2009), a banda del TERCER premi d’enginy i gràcia.

Pel que respecta a la falla infantil, JOSÉ LUIS PLATERO, realitzarà el monument per quint any consecutiu, per als mes xicotets, després d’haver obtingut el TERCER premi de la Secció 9ª en 2010, sense oblidar que, anteriorment, ja va obtindre  en 2007, el premi al MILLOR NINOT de la secció 9ª, 4º premi de Secció i TERCER premi d’enginy i gràcia, el  SEGON premi de la secció 10ª en 2008 i el  5º premi de la secció 9ª en 2009.

Jose Luis Platero y Fede Contreras:

Fede i Jose Luis

Fallas 2010:

Sera per amor

falla Lleons escena 1

falla Lleons escena 2

falla Lleons infantil

falla Lleons infantil escena 2

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter