Destacados

PREMIS CONCURS LLIBRETS DE FALLA DE LO RAT PENAT

PORTADAGRAN10

La societat Lo Rat Penat ha concedit ja els seus premis als llibrets de falla 2010. I com ve sent habitual ho fa primat l’humor, l’ingeni i gracia a mes de la rima i la tecnica poetica. Al certamen s’han presentat un total de 283 llibrets, en cadascuna de les categories, el que ha supossat un nou maxim al concurs.

20100304LORATPENAT-2

Els 220 premis en estandart que es repartiran, son possibles al gran numero d’entitats i particulars colaboradors, els quals podeu consultar a la web de Lo Rat penat. http://www.loratpenat.org/

Senyalar que les imagens que acompanyen esta noticia, son les portades dels llibrets, gran i infantil, guanyadors dels premis a les millors portades. I corresponen a les comissions Lo Rat Penat que ha obtingut el premi «Armando Serra  Asensio» i es obra de Cesar Garrido, i linfantil obra de Carlos Corredera per la falla Malvarrosa- A- Ponz- Cavite, que ha conseguit el premi «Armando Serra Asensio» a la millor portada infantil.

En este enllaç, FALLOLLIBRETS2010 podeu descarregar-vos el llistat complet de premiats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter