Destacados

PRESENTACIO LLIBRET BORRULL- DR. PESET CERVERA

P3040035

La falla Borrull- Dr. Peset Cervera ha prsentat el seu llibret 2010.

Tambe s’ha reinaugurat l’exposicio fotografica «SOStenibilitat» els treballs de la qual es poden adquirir, i els beneficis obtinguts aniran destinats a les entitats sense anim de lucre AIXEC, que treballa ab paralitics cerebrals i a PaiaSOSpital, que realisa una magnifica llabor als hospitals, principalment en xiquets.

Al llibret podem trobar reproduides les fotografies participants en este concurs-exposicio.

A mes, trobem una serie d’articuls molt interesant sobre diversos aspectes tant de la festa de les falles, centrant-se en al critica fallera, entrevistes com la de Larazo de la Peña, o un recorregut per els 69 anys d’esta comissio.

Tambe trobarem les seccions habituals als llibrets de falla. No dubteu en passar perel casal i fer-vos ab un eixemplar, que segur vos interesara, i a mes per un modic preu.

 [nggallery id=425]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter