Destacados

PREMI GRANOTA

ESCUDOLEVANTEPORTADA

Com una activitat mes, dins dels actes commemoratius del seu centenari, el Llevant U. E. ha convocat el Premi Granota.

Al mateix poden participar totes aquelles comissions censades en J.C.F., en els monuments de les quals, ja siga gran o infantil, es faça referencia a l’equip o al seu centenari. Ja siga com a eix principal del monument, una escena o un ninot.

El plaç d’inscripcion s’acaba el dia 13 de Març, i les comissions interessades deuran enviar un correu electronic a la seguent direccio secretaria@fallas.com en el que indicaran el nom de la comission, persona i telefon de contacte i explicaran l’escena ab la que participen. El jurat sera triat per J.C.F. i el Llevant U. E.

Es repartiran tres premis que consistiran en una part economica, entre 500 i 1500 euros, i un estaendart conmemoratiu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter