Destacados

L’AGRUPACIÓ DE FALLES DE BURJASSOT INAUGURA L’EXPOSICIÓ DEL NINOT

El dimarts dia 2 de març va obrir les seues portes al Centre Cultural Tívoli de Burjassot,  l’Exposició del Ninot de l’Agrupació de Falles de Burjassot. Tretze comisions exposen els seus 26 ninots grans i infantils, a més d’un bon grapat de maquetes creades en materials de reciclatge i com a novetat (i molt agraïts a  Burjassot) l’Exposició Antológica de la creació d’un ninot, permanent al Museu de l’Artiste Faller i que ha segut cedida pel Gremit d’Artistes Fallers. Pot visitar-se en horari de matí i vesprada i votar el ninot popular infantil i major. Vos deixe les fotos dels ninots, havent de tot tipo d’estils en el treball. Vos esperem a tots.

[nggallery id=423]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter