Destacados

L´AJUNTAMENT CANALITZA A TRAVÉS DE LA JUNTA LOCAL FALLERA LES SUBVENCIONS QUE ATORGA A LES COMISSIONS.

L´alcaldessa de Dénia, Ana Kringe, el president de la Junta Local Fallera, Juan Pedro Sánchez, i la regidora de Festes, Pepa Sivera, han firmat este matí el conveni de cooperació per a l´any 2010.

A diferència dels acords anteriors, l´actual conveni estableix que la Junta Local Fallera serà qui gestione les subvencions que fins ara atorgava directament el consistori a cada comissió fallera. Així, les diferents falles hauran d´aportar a la Junta la memòria final, justificants i valoracions de l´any anterior i esta s´encarregarà de traslladar a les regidories d´Hisenda i Festes el conjunt global de les ajudes concedides a les onze entitats falleres.

Les quantitats atorgades no difereixen de les de l´exercici anterior. La Junta Local Fallera percebrà una aportació de 68.640 euros al seu pressupost global de 2010 i 87.446,02 euros destinats a subvencions per a les falles.

Convenio_JLF I

Convenio_JLF III

P8200001

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter