Destacados

INAUGURACIO EXPOSICIO DEL NINOT 2010

cartellexponinot

El dia 6 de Febrer, a les 12 hores, es va inaugurar l’Exposicio del Ninot 2010.  La mostra queda oberta quant les Falleres Majors de Valencia, Mª Pilar Gimenez i Ariadna Galan, acompanyades per l’Alacaldesa de Valencia Rita Barbera i per el Concejal de Feste Felix Crespo, tallaren la cinta, i començaren a visitar-la.

L’Exposicio, que podeu contemplar sencera en la nostra plana web, estara oberta al public fins el dia 14 de Març a les 18 hores per el que fa a les figures infantils, i fins al dia 15 de Març, tambe a les 18 hores, per als ninots grans. En horari ininterrumput des de les 10:00 a 20:30 hores i de dilluns a diumenge.

Una vegada finalisada l’inauguracio, es procedi a presentar el Llibre Faller de 2010, aixi com el programa oficial de festejos per a enguany. Podeu vore una entrevista al coordinadors del Llibre Faller a la nostra web.

A l’entrada de la mostra podem fruir d’una exposicio fotografica de Lazaro de la Peña, i colaborar ab l’ONG «Medicos sin Fronteras», ja que l’artista faller Raul Sebastian, ha elaborat una vidriola per que la gent puga depositar un donatiu. Els total recollit, sera entrega a esta ONG que l’utilisara per ajudar als damnificats d’Haiti.

Algunes fotografies de l’acte:

[nggallery id=417]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter