Destacados

CORONA: DOS FALLES EN 2010

mosen-sorell-2010-Boceto-ANATOMIA-D-UNA-FLAMA

 

   Sempre s’ha dit que les falles naixen de la cendra,  i podrem comprovar-ho a l’emplaçament de Mossen Sorell- Corona la propera semana fallera. Ja que el dia 12 de Març podrem trobar-nos ab «Anatomia d’una flama», que dissenyat per José Peris y realizat per l’Estudi Digital 3D i els componets de la comissió, recrearà l’historia d’esta falla. Compossada per 150 peces, una per any d’exsintencia de la comissió, que ab quasi un milalr d’images aportades per els fallers reflectirà l’idiosincrasia d’este colectiu.  

   Este monument es cremarà la vesprda-nit del dia 15 de Març, i de les seues cendres sorgirà «Endavant», creació d’Anna Ruiz, que recreant la figura mitològica de un au Fénix, servirà a la comissió per agafar forçes per tal de continuar uns atres 150 anys.  

mosen-sorrel-2010-Boceto-de-ENDAVANT-Anna-Ruiz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter