Destacados

FALLA PINTOR MAELLA-AV. FRANCIA: QUO VADIS, FALLAS?

La Agrupación de Fallas Camins al Grao en colaboración con Pintor Maella-Av. Francia va a celebrar el próximo miércoles 27 de enero a las 21 horas, un coloquio con los artistas Pedro Santaeulalia, Miguel Santaeulalia Serrán, Alejandro Santaeulalia, Javier Igualada, José Lafarga, Vicente Llácer y Fede Ferrer.

 

En una València en flames, en la nit de Sant Josep, ben bé podria preguntar-se un faller: QUO VADIS, FALLAS?  ON  ANEU , FALLES?  Aquesta és la reflexió que ens volem plantejar.

L’AGRUPACIÓ DE FALLES CAMINS AL GRAU, en l’àmbit de la seua programació cultural,  i amb la col·laboració especial de la FALLA PINTOR MAELLA-AVDA. DE FRANÇA-MENORCA “ART  i CIÈNCIA”, presenta aquesta Taula Rodona on es plantejarem la pregunta: ON ANEU, FALLES? És a dir, quina és l’orientació dels monuments fallers pels temps que venen?  Podem parlar de noves  tendències o mana ferma la tradició?  Cóm anem  d’I+D+I en el mon faller?            ..

Per a parlar d’aquestes i d’altres qüestions ens hem envoltat d’un planter de luxe. Seran amb nosaltres artistes de la talla de MIGUEL, PEDRO i ALEJANDRO SANTAEULALIA SERRÁN, FEDERICO FERRER GARCÍA, JAVIER  IGUALADA FERNÁNDEZ, JOSÉ J. LAFARGA PALOMARES O VICENTE LLÁCER RODRIGO.   El debat serà moderat per SALVADOR PEIRÓ, professional dels mitjans de comunicació. Tots ells de reconeguts mèrits i prestigi en el mon faller. D’ells aprendrem, a bon segur, i obtindrem respostes  sempre interessants. A tots ells agraïm la seua presencia  i l’esforç per a estar amb nosaltres en aquet acte al que esteu invitats. Agraïm també a MARI CARMEN GÓMEZ la seua complicitat que l’ha fet en bona part possible.

SIGUEU TOTS BENVINGUTS !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter