Destacados

FALLA BORRULL-DR. PESET CERVERA: INAUGURACIÓN EXPO DE FOTO SOStenible

La falla Borrul-Doctor Peset Cervera invita al mundo fallero a visitar esta iniciativa en favor de las entidades PayaSOSpital i Aixec.

Fallers, falleres, amics, amigues i col·laboradors, m’agradaria donar-vos personalment la targeta d’invitació per inaugurar la II expo de fotografia que fem al Jardí Botànic, però segurament no serà possible i així, vos l’adjunte ara per correu electrònic i avant.

Cal saber que la venda de les fotografies van destinades a PayaSOSpital i Aixec (entitat que treballa en paralítics cerebrals) i, l’acte serà a les 19:00 h. del dimecres dia 20 de gener i contarà en la presencia de la Fallera Major de la nostra comissió, Encarna Ortín i Gómez, la regidora del cicle integral de l’Aigua, Mª Àngels Ramón Llín, el president de la fundació Divina Pastora, Armando Nieto i, a falta de confirmació oficial, contarem en la presència de la Fallera Major de València i el president de JCF.

Personalment estaré encantat de poder xarrar en una copa de vi valencià, que ens oferiran els amics de bodegues Los Frailes de Fontanars dels Alforins.

Sebas
Amic i presi de Borrull Socors

sos

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter