Destacados

AGRUPACIÓN FALLAS MERCAT DE JESÚS: ENTREGA III PREMI PARE JOFRÉ

La Agrupación de Fallas Mercat de Jesús ha concedido, en su tercera edición, el PREMIO PARE JOFRÉ – AGRUPACIÓ FALLES MERCAT DE JESÚS al cuerpo de la Policía Local de València y, en especial, a su Tercera Unidad de Distrito, que comprende nuestro barrio.

El acto de entrega de dicho galardón tendrá lugar, coincidiendo con la Exaltación de nuestras Falleras Mayores, el próximo sábado día 30 de enero al salón Rosiña, y al mismo han confirmado su asistencia representantes del cuerpo de la Policía Local.

CONCESIÓ PREMI PARE JOFRÉ – AGRUPACIÓ DE FALLES MERCAT DE JESÚS

L’Agrupació de Falles Mercat de Jesús concedix este Premi a la Policia Local de València i, en particular, a la seua Tercera Unitat de Districte.

El lliurament tindrà lloc en el sopar de Exaltació de les Falleres Majors de l’Agrupació, que celebrarem el pròxim dissabte 30 de Giner al Saló Rosiña de la ciutat de València.

El premi Pare Jofré- Agrupació de Falles Mercat de Jesús  va nàixer, ara fa tres anys, per a reconéixer a totes aquelles persones o entitats que destaquen per la seua col·laboració, ajuda i assessorament tant a les agrupacions, sectors, falles i fallers,  contribuïnt a engrandir el nom de les Falles per ses seues accions o per la difusió dels seus actes.

En la seua primera edició, va ser reconeguda la llavor del cos de Bombers de la ciutat de València, reconeiximent que va coincidir en les celebracions del seu 150 aniversari.

A la segona edició, va ser reconeguda l’entitat Lo Rat Penat, per la seua defensa dels llibrets de falla en llengua valenciana organitzant, des de fa més de cent anys, el seu reconegut concurs.

A l’Assamblea de Presidents de les falles que formen l’Agrupació, celebrada el passat 15 de Decembre al casal de la Falla Baró de Patraix- Conca, es va prendre, per majoria absoluta en el  vot dels presidents, la decisió d’atorgar a la Policia Local de València i, en especial, a la seua Tercera Unitat de Districte (unitat que cobrix el districte de Patraix que inclou els barris de: Jesús, Patraix, Sant Isidre, Vara de Quart, Zafranar, Senabre, Sant Marcel·lí, Favara, Raiosa i La Torre) el Premi Pare Jofré- Agrupació de Falles Mercat de Jesús, en la seua tercera edició, per la seua llavor continua d’ajuda i d’assessorament a les falles i, en especial, a les de la nostra Agrupació. Sempre hem tingut la porta oberta a les nostres solicituts i idees, i  sempre ens han tractat meravellosament, dins de les seues possibilitats.

Es cert que es senten comentaris que en atres districtes hi ha qui té problemes, potser siguen de comunicació en l’autoritat local. No és el nostre cas. Des de la nostra Agrupació, en  la concessió del nostre més valuós guardó, volem donar les gràcies per tot el treball fet i el tracte rebut als anys de vida de la nostra Agrupació.

El Secretari de l’Agrupació

Enrique Vicente Almero i Zanón

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter