Destacados

AGENDA ACTOS AGRUPACIÓN FALLAS MERCAT DE JESUS

A continuación os mostramos la interesante agenda de actos de esta Agrupación en la que destaca, entre otros, la realización de una Mostra de Ninots.

EXALTACIÓ DE LES FALLERES MAJORS

El dissabte 30 de Giner, a les 21 hores, l’Agrupació organitza l’Exaltació de les Falleres Majors al Saló Rosiña de la Carrera Sant Lluís.

En eixe mateix acte es farà entrega del Premi Pare Jofré, en la seua tercera edició, que premia la llavor desinteressada de persones o entitats en favor de les Falles de València, dels fallers, sectors o agrupacions. En este moment no podem encara informar de qui ha sigut el guardonat al estar pendents de la seua acceptació.

Esperem en este acte contar amb la presencia de les Falleres Majors de València i de les seues Corts d’Honor.

PRESENTACIÓ D’ESBOSSOS

El dijous 4 de Febrer, a les 20 hores, celebrarem la presentació dels esbossos de les dotze falles que formem l’Agrupació de Falles Mercat de Jesús, al local anex a la Biblioteca Azorín, al Complex Esportiu Cultural Patraix, carrer d’Assagador de les Monges del nostre barri de Patraix.

CAVALCADA DE CARNESTOLTES

El dissabte 20 de Febrer, a les 18 hores, tindrà lloc la SEGONA CAVALCADA DE CARNESTOLTES INFANTIL que celebra la nostra Agrupació.

L’itinerari serà: concentració a la plaça de Gaspar Aguilar, Fontanars i Jaime Beltran, pujarà pel carrer de Fontanars, carrer de Pius XI, Manuel Simó, Jacinto Labaila, Beat Nicolàu Factor, Lladrò i Mallí, acabant a la porta del Casal de la Falla Barò de Patraix- Conca, al carrer de Mossen Fenollar. En eixe casal es farà entrega dels trofeus dels Jocs i Campionats infantils de la nostra Agrupació.

FESTIVAL INFANTIL DE PAELLES

El diumenge 21 de Febrer, des de les 11 del matí, celebrarem un festival de paelles a la demarcació de la Falla Carretera Escrivà- Cooperativa Sant Ferran.

MOSTRA DEL NINOT

En colaboració amb el centre comercial Gran Turia, tenim la intenció de celebrar, la última setmana de Febrer, la MOSTRA DEL NINOT, del dia 19 (divendres) al dia 27 de Febrer (dissabte), organitzada per la nostra Agrupació on les falles que la formem farem una exposició de ninots, maquetes, detalls etc… sempre primant els ninots. Es faran dos votacions: un jurat triat a l’efecte premiarà al millor ninot de l’exposició, i atra entre el públic assistent en general, entregant-se diversos premis a les falles guanyadores.

A la present mostra exposarem els esbossos de les 24 falles que, enguany, ompliran de llum els nostres carrers.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRET

Durant la setmana, al mateix local, farem la PRESENTACIO DEL LLIBRET de l’Agrupació que enguany es dedica als Cartellistes de Falles, amb la presencia en l’acte de destacats Mestres i experts en la materia.

Intentarem també contar, tant a la inauguració com a la clausura, amb la presencia de destacats símbols de la festa valenciana.

EXPOSICIÓ D’ESBOSSOS

Des de el dia 1 fins al 13 de Març els esbossos de les falles quedaran exposats al Mercat de Jesús- Patraix, autentic símbol de la nostra Agrupació, per a que tota la barriada, els nostres veïns, contemplen la majestuositat dels nostres monuments fallers.

Agrupació de Falles Mercat de Jesús

http://www.agrupaciomercatjesus.com

info@agrupaciomercatjesus.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter