Destacados

La Asociació Cultural Falla Luis Cendoya inaugurarà la seua XIVª Setmana Cultural

La Asociació Cultural Falla Luis Cendoya inaugurarà divendres 13 de novembre la seua XIVª Setmana Cultural. Les encarregades de tallar la cinta inaugural seran les Falleres Majors, Ana Amparo Candel i Paula Mª Solaz, que estaràn acompanyades pels seus presidents Amado Vicente i Pablo Navarro.

 En esta ocasió ha preparat una exposició amb el lema “En el baül dels records” en el que es podran observar antigues ferramentes que s’utilitzaven al camp, en la fusteria o a la llar, així como antiguitats eléctriques com ara televisors, genéfons i radios.

 El dissabte es realitzarà una eixida senderista on els més esportistes caminaran fins el naixement del Riu Palància i per la nit es durà a terme un sopar temàtic de disfresses de película mentre que el diumenge serà el moment de la degustació amb plats confeccionats amb un ingredient molt nostre: l’arrós.

 La setmana següent es realitzaran els jocs de taula, una exhibició de la Creu Roja del Camp de Morvedre o un partit de fútbol de fadrins contra casats. Aquesta setmana cultura finalitzarà el diumenge 22 de novembre amb la entrega de premis al seu casal faller.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter