Destacados

TOTFALLES 2008

Recull gràfic de monuments grans i infantils a l´any 2008

portada dvdc-1 copy

<<<<<<<<<EXEMPLARS DISPONIBLES>>>>>>>>>

Si vols adquirir este exemplar de TotFalles 2008 posa’t en contacte amb nosaltres manant un correu a la direcció següent:

totfalles@cendradigital.com

PREU: 5 EUROS

TOTFALLES’08 creix respecte al seu predecessor de 2007, tant en quantitat de fotografies, com de com de col·laboradors: més de cinquanta amants de les falles, que ens han ajudat a dur a terme esta edició. També este creixement -junt a la intenció de millorar el producte i la consequent pujada de resolució de les fotografies principals de 800×600 a 768×1024-, ha dut aparellat el canvi de format, i d’un CD, ens hem vist gustosament obligats a editar-ho en format DVD. Els comentaris d’alguns usuaris del TOTFALLES’07 -i la nostra pròpia passió quasi incontrolable- ens motivaren per a incloure mes escenes i vistes de totes les falles que ha segut possible.

Concretant un poc mes les dades abans comentades, dir que el total de localitats de les quals presentem un recorregut fotogràfic son 92 -i alguna falla solta mes-, incloguent les 5 censades a JCF, 84 poblacions de la Comunitat i les de fora d’esta, com son Saragossa, Gavà (Barcelona) i Calvià en l’illa de Mallorca, totes degudament ressenyades al seu index corresponent.

En quant al total de fotografies, les poblacions no adscrites a J.C.F. presenten un total de 1847 imatges, repartides en, 465 falles grans, 424 infantils, 537 vistes d’escenes i detalls, i 427 instantànies d’Exposicions del Ninot

Per la seua part enguany comptem amb la totalitat de les falles que conformen J.C.F., – 382 grans i 382 infantils – fent un total de vora 5500 fotografies, de les quals 762 corresponen a l’Exposició del Ninot de València i la resta – poc mes de 4000 – son escenes i detalls.

Podem dir que TOTFALLES’08 constitueix la major recopilació de fotos de cadafals fallers plantats en un any publicada fins ara i que esperem superar àmpliament en les properes edicions, amb l’ajuda de tots vosaltres amants dels monuments fallers, i la col.laboració dels organismes que estan començant a depositar la seua confiança en este grup de bojos recolzats pels no menys malalts Hernan Mir i Manolo Sanchis.

Mantenim l’estructura principal d’album de pàgina per comissió, consultable per numeració -amb les vistes principals i enllaços a altres vistes, ninots d’exposició i taula de seccions i premis obtinguts, si pertoca- i albums per seccions, junt amb una sèrie d’indexos per a facilitat qualsevol consulta, incloguent enguany 2 indexos -alfabètic i numéric- per comissió -adscrites a JCF- i un index alfabètic d’artistes -sent una de les assignatures pendents per al pròxim any serà la inclusió a l’index per artista d’aquells que no planten en l’àrea de JCF i de les comissions corresponents, questió impossible fins ara, encara que podreu observar una notable millora en les dades aportades per a les falles d’altres localitats-.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter