Destacados

TOTFALLES 2007

Recull gràfic de monuments grans i infantils a l´any 2007

totfa07001 (2) - copia - copia

<<<<<<<<<ÚLTIMS EXEMPLARS DISPONIBLES>>>>>>>>>

Si vols adquirir este exemplar de TotFalles 2007 posa’t en contacte amb nosaltres manant un correu a la direcció següent:

totfalles@cendradigital.com

PREU: 10 EUROS

Què és TOTFALLES 2007

TOTFALLES 2007 és un recull que ve a omplir el buit que a tots els malalts de falles se’ns queda d’una manera o altra quan, passada la nit del 19 de març, fem balanç del que ha segut la setmana fallera i trobem a faltar haver visitat aquest o aquell racó de la ciutat, o tal vegada, haver-nos acostat a vore la falla que es plantava a certa població, o que ens quedarem amb les ganes de vore l’any anterior.

Desitgem el treball siga del vostre grat i disculpeu les possibles errades que puguen aparèixer.

Els continguts

El CD conté fotografies de 381 dels 382 monuments grans plantats dins la jurisdicció de la JCF les passades falles, i 379 dels 382 monuments infantils amb els seus corresponents ninots, així com la informació completa sobre artistes, lemes, classificacions i premis otorgats, navegables per ordre de cens, com si d’un album de comissions es tractara o per seccions a l’apartat d’albums.

Incloguem també, un índex per artista faller de tal forma que es puga accedir amb facilitat a l’obra d’un artesà concret.

A més a més, com a valor afegit i sense la intenció d’excloure a cap població, trobareu les falles d’Alfafar, Borriana, Llíria, Moncada, Torrent i Xàtiva,

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter